Försäljning till HoReCa- en viktig del hos We & Wine

Vi på We & Wine är en av de största aktörerna i Sverige vad det gäller försäljning av vin och sprit till HoReCa, dvs till hotell, restaurang och catering. Vi har en portfölj som täcker in hela spannet av vin från väl utvalda husviner med hög värde-för-pengarna-faktor till några av världens mest eftersökta viner där bara några få flaskor kommer till Sverige. Därtill har vi ett brett erbjudande av destillerade drycker och arbetar även med några spännande ölbryggerier. Hela vårt spännande sortiment kan du läsa mer om här på vår hemsida, eller genom att ladda ner vår prislista nedanför.

Vårt säljteam består av erfarna säljare med ett brett kontaktnät och såväl gedigen produktkunskap som god förståelse för kundens behov. För oss är kundkontakten en viktig del av en väl fungerande relation mellan restaurang och vinimportör. Vi hjälper gärna till med utbildningar för personalen och diskuterar gärna menyförslag och vintips.

Vi kan alltid leverera till Stockholmsområdet, Göteborg och Malmö två dagar efter order. Till resten av Sverige kan de två dagarna avvika. Tveka inte att ta kontakt med oss eller direkt med en av våra säljare.

Om din restaurang är upplagd som kund hos oss kan du maila din order till: order@weandwine.se.

 

För att se vår fullständiga katalog klicka här.