Om oss

We & Wine är en svensk privatägd företagsgruppering som importerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden, såväl genom Systembolaget som till restaurangkunder.

Vi nöjer oss inte med att vara en importör och en varumärkesbyggare. Med vår och våra partners gemensamma passion, kunskap, drivkraft och kreativitet skapar vi mervärden som i sin tur bygger långa relationer och framgång på vår marknad.

Vår verksamhet grundas i en stor produktkunskap och en stark entusiasm för vin och andra drycker. Oavsett om du söker ett vin till nästa veckas familjemiddag eller om du varje dag beställer 100-tals flaskor för en restaurang, kan vi göra valen lättare och roligare – precis på samma sätt som vi gjort för tusentals kunder i över 40-år.

Kontakt

Vi sitter centralt beläget i Stockholm i lokaler, som vi delar med vårt systerbolag Vinovativa, med närhet till Stockholms restauranger och barer. På så vis kan vi enkelt möta våra kunders behov och finns lätt tillgängliga. Vi befinner oss bara några minuter från Stockholms Central och Arlanda Express, samt bara en kort promenad från Systembolagets huvudkontor.

 

Besöksadress:

We & Wine

United Spaces

Waterfront Building

Klarabergsviadukten 63

111 64 Stockholm

Sverige