Vi söker driven Produktchefsassistent med ambition att utvecklas!

 

Tjänsten har tillsatts

 

We & Wine är en av de ledande aktörerna på den svenska dryckesmarknaden med fyra decenniers erfarenhet av vin- och spritmarknaden. Vinovativa är en av Sveriges ledande importörer av kvalitetsviner. Nu söker Vinovativa och We & Wine en gemensam Produktchefsassistent, som kommer anställas av We & Wine.

We & Wine och Vinovativa söker nu en driven person med goda vinkunskaper till rollen som Produktchefsassistent med placering på Garnisonen på Östermalm i Stockholm.

Du kommer att få arbeta med en inspirerande produktportfölj som rymmer både starka, internationella varumärken och små, kultförklarade vinproducenter.

Vi ser gärna att du redan idag arbetar i en liknande roll inom vinbranschen och har kunskaper om Systembolagets inköpsprocess, samt goda vinkunskaper. Om du har ambitionen att växa till att bli Produktchef, är detta rätt plats för dig!

För att lyckas i rollen som Produktchefsassistent behöver du vara bra på att hantera deadlines, prioritera bland många arbetsuppgifter och hantera både stort och smått. Du är ett stöd till Produktcheferna med fokus på produktadministration och offerthantering mot Systembolaget. Du har även löpande kontakt med partners runt om i världen, samt externa partners i Sverige. Viss ordermottagning samt enklare marknadsuppgifter kan förekomma, och vi ser gärna att du har ett intresse för kommunikation och sociala medier.

Vi söker dig som är en positiv och ambitiös person som trivs att arbeta i små team och kommunicerar väl, både internt och externt. Tempot kan stundtals vara högt och ibland krävs arbete på obekväm arbetstid. Medverkan på t. ex. mässor och vindagar förekommer, vilket kan innebära resor med övernattning.

Vi uppmuntrar till ständigt lärande, och möjlighet finns att utvecklas till Produktchef.

Vi söker dig som har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning, eller arbetslivserfarenhet från branschen
  • Goda kunskaper om vin och andra drycker, troligtvis i form av sommelierexamen
  • Erfarenhet av att arbeta mot Systembolaget och insikt i dess inköpsprocesser är meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet, gärna även från affärssystem. Vi arbetar i Visma Business.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Ytterligare språkkunskaper såsom tyska, italienska, franska eller spanska är meriterande
  • Vi ser gärna att du har B-körkort, men det är inget krav

Om detta låter det som en spännande roll för dig, skicka din ansökan samt CV på mail till we@weandwine.se och ange ”Produktchefsassistent” i rubriken.

Urval sker löpande. Vi ser därför fram emot din ansökan omgående, dock senast den 17/10.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.