Vi söker en ny medarbetare till ekonomiavdelningen!

Vi söker en redovisningsekonom till vårt kontor på Östermalm i Stockholm.

 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löpande redovisning gärna mer, från en liknande roll i ett mindre företag eller redovisningsbyrå. Du är prestigelös som person och att tar gärna tag även i övriga administrativa ärenden som dyker upp i en supportfunktion. Du har ett genuint intresse för ekonomi och administration. Du är en van användare av Excel och det är en fördel om du har arbetat i Visma Business. Det är ett plus om du har arbetat med lagerredovisning. Du talar och skriver obehindrat på såväl engelska som svenska. Du trivs i en entreprenörsmiljö och bidrar med positiv energi. Du är utåtriktad och social som person och är engagerad i ditt jobb.

Du kommer att hantera redovisning och bokföring för samtliga bolag som ingår i företagsgruppen.

·      Löpande redovisning

·      Kund och leverantörsreskontra

·      Kreditbevakning

·      Myndighetsrapportering

·      Övrig administration

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du känner dig trygg i din roll, är ansvarstagande, noggrann och uppskattar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Du har en god analytisk förmåga, en proaktiv och prestigelös inställning där ditt arbetssätt som präglas av struktur och hög kvalitet. Vi ser även att du är van vid ett högt tempo samt har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning.

Övrigt

Kontoret ligger vid Garnisonen på Östermalm nära T- bana och bussar. Passar ovanstående in på din profil? Tveka inte med att söka via vår hemsida www.sifferverket.se Tjänsten avser en anställning hos We & Wine på heltid och ska tillsättas snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi intervjuar fortlöpande. Om du vill veta mer kontakta ansvarig rekryterare hos Sifferverket: Josephine Ivstam, josephine.ivstam@sifferverket.se