
Firman är grundad 1840 av Jean Schoech i Ammerschwihr och ingår numera i Cave Vinicole d’Ingersheim med högsäte strax nordväst om Colmar. Albert Schoechs viner görs under egen etikett av vinmakaren Jean-Léon Schoech och önologen Francis Klee. Druvorna till vinerna hämtas från sluttningar väst om Colmar.
Delikatessen i de färska frukterna nyanseras av en rostad och smörton.
Smak:Färska frukterna och noterna av citrusfrukter balanseras av en ton av brioche och föregår ett vackert uttryck av friskhet i munnen.
Passar till:Detta mousserande vin kan kombineras med en aperitif. Den matchar underbart med ostron, bufféer och andra middagscocktails, eller delikata salta aptitretare.
Om producenten:Firman är grundad 1840 av Jean Schoech i Ammerschwihr och ingår numera i Cave Vinicole d’Ingersheim med högsäte strax nordväst om Colmar. Albert Schoechs viner görs under egen etikett av vinmakaren Jean-Léon Schoech och önologen Francis Klee. Druvorna till vinerna hämtas från sluttningar väst om Colmar.
Bekräfta genom att välja alternativ och trycka på knappen.