
Firman är grundad 1840 av Jean Schoech i Ammerschwihr och ingår numera i Cave Vinicole d’Ingersheim med högsäte strax nordväst om Colmar. Albert Schoechs viner görs under egen etikett av vinmakaren Jean-Léon Schoech och önologen Francis Klee. Druvorna till vinerna hämtas från sluttningar väst om Colmar.
Snygg bukett med eleganta toner av vita blommor och citrus. Den visar delikata och fräscha smaker, med en välstrukturerad kropp.
Smak:Detta vin förenar komplexitet och livlighet. En fin avslutning på gommen.
Passar till:Fiskrätter som piggvarfisk med apelsin och romarsås, eller fiskfilé med citrongrässås. Utmärkt med havsabborre, hummer eller andra delikatesser från havet så som marinerad fisk. Den fungerar även utmärkt med fjäderfä.
Om producenten:Firman är grundad 1840 av Jean Schoech i Ammerschwihr och ingår numera i Cave Vinicole d’Ingersheim med högsäte strax nordväst om Colmar. Albert Schoechs viner görs under egen etikett av vinmakaren Jean-Léon Schoech och önologen Francis Klee. Druvorna till vinerna hämtas från sluttningar väst om Colmar.
Bekräfta genom att välja alternativ och trycka på knappen.