
Sedan starten 1887 har franska, Martiniquebaserade Rhum Clément tillverkat rom enligt den äkta och anrika traditionen efter grundarna Homère and Charles Clément. Hantverksmetoden lyder även under Appellation d'Origine Contrôlée.
Sirop de Canne är känd för att ha en torrare smak än typiskt socker och levererar äkta “terroir-driven” karaktär och en unik kryddkomponent till dina favoritcocktails, eller för att avsluta kulinariska godsaker. Det har varit en hemlig ingrediens för världens kunnigaste mixologer som använder Clément Sirop de Canne som ett alternativt sötningsmedel för att ge extra djup och komplexitet till sina samtida hopkok.
Kanelstänger, kryddnejlika och knäckta vaniljbönor.
Smak:en torrare smak än typiskt socker och levererar äkta "terroir-driven" karaktär och en unik kryddkomponent till dina favoritcocktails, eller för att avsluta kulinariska godsaker
Passar till:Att piffa upp drinkar med för att ge ett extra djup. Testa den i en Daiquiri!
Om producenten:Sedan starten 1887 har franska, Martiniquebaserade Rhum Clément tillverkat rom enligt den äkta och anrika traditionen efter grundarna Homère and Charles Clément. Hantverksmetoden lyder även under Appellation d'Origine Contrôlée.
Bekräfta genom att välja alternativ och trycka på knappen.